Mooie vangst vandaag 212cm meerval van 110 pond, hun wens was een 2meter plus vis en dat is ze gelukt!!!!!

 

Hier wat foto's van de afgelopen week. de vissen zijn klaar om te paren en het is dus wachten tot de dames en heren honger krijgen. 
Grootste karperdeze week 44pond, 
Grootste meerval 133pond 209cm
..Een goede start voor de nieuwe jongens Auke en Roelof 4 meervallen en een karper, ze hebben nog 5 dagen te gaan om een 2 meter plus vis te vangen!!!


Team Hilversum is er weer, afgelopen jaar hebben ze de grootste meerval van het seizoen gevangen van 233cm. na 2 kleintjes vloog de hengel zowat uit de standaard. zou het weer de grootste worden?? Nee het was nu "slechts" een vis van 209cm. Misschien gaan ze er dit jaar toch weer voor.
Een geweldige week voor onze gasten Cor and Nardus, ze hebben hun persoonlijke records verbroken voor de meerval, Cor met 198 en Nardus met 197! Nardus verpletterde tussendoor ook zijn karper record, 18kilo goed gedaan heren.

Adios amigo's
Goed gedaan Isaac !!

REUZE MONSTER
201 pounds meerval !!!

Taco met een absurde meerval, maar deze heeft ook een verhaaltje er bij. Tim zag een grote dobber drijven en die ging heen en weer. hij nam een kijkje en toen ze aan de lijn trokken, nam de vis een run. Met blote handen en wat hulp is het gelukt deze meerval te landen. we zijn blij dat deze niet in de handen van de stropers is gekomen en deze oude dame zwemt weer waar ze hoort. in de Ebro!!!!

Goedemorgen visvrienden, 
Taco and Gemma werken hard en houden van de grote jongens!!! ze hebben hun volgende trip al weer geboekt en in september zijn ze er weer. voor nog grotere vissen!!!

Cees is on fire!!

aanbeet na aanbeet, geen vis is veilig.. Cees had zoveel aanbeten dat hij om hulp verlegen zat. Gelukkig kwam de familie Pepping en samen hebben ze een geweldige dag meegemaakt.

Mooie eerste dag voor onze nieuwe gasten Cees and Ida,
Zonnig weer en lekker veel aanbeten. de grootste meerval van vandaag was 206cm en ruim boven de 100 pond. wat zullen ze de rest van de week nog vangen??